Matei suferă de o malformație congenitală cardiacă severă

21.12.2016 13:18


Multașteptat, pretios, Minune mică si neajutorată, suflețelul si inimioara familiei noastre la o vârsta atât de frageda de 3,5 luni s-a născut ca o Binecuvântare iar astăzi se lupta ca sa supraviețuiască. Vestea cutremurătoare ca va fi intr-o clipa diagnosticat cu o maladie foarte rară, unica in Republica Moldova putea fi doar intr-un coșmar îndepărtat, dar spre marea noastră durere acest coșmar este astăzi al familiei noastre. Micuțul nostru Matei suferă de o malformație congenitală cardiaca severa cu stenoza venelor pulmonare.

Matei urmează sa fie supus urgent unei operații foarte complicate si deosebit de costisitoare ce se estimează la 32.000,00 Euro si va fi efectuată în Germania, orașul Bad Oeynhausen, Centrul medical HDZ NRW. Totodata, postoperator va fi necesar de terapie intensivă, recuperare și astfel suma ar putea ajunge la 50.000,00 Euro, iar transportul copilului Matei Oțel pentru operație în Germania va fi în sumă de 16.240,00 Euro.

Ne adresam către toți oamenii de buna credință cu rugămintea respectuoasă de a ne susține financiar pentru acoperirea cheltuielilor necesare intervenției medicale, surse pe care noi nu le deținem.

Vă mulțumim pentru generozitate.

Cu deosebit respect și recunoștință,

Marcel Oțel  și Ina Oțel.

Doneaza
 


 
 
© APRRM 2009